活动 / 其它

Diabetes og erektil dysfunktion: linket

报名截止
已截止
0人已报名
限100人报名

Diabetes og erektion

Mere end halvdelen af ​​mænd, der har diabetes, har også erektil dysfunktion. Og omvendt blandt 20 mænd med erektil dysfunktion i Danmark, har 20% af dem også diabetes (informationen med tilladelse til viagradanmark.eu/sildenafil-og-diabetes.html). Diabetes og erektion er derfor tæt forbundet; dette forhold er endda så stærkt, at nogle eksperter har foreslået screening af mænd for diabetes ved at stille dem spørgsmål om deres erektion.

For det første er det aldrig trivielt at lære, at du har diabetes: alle kender til denne sygdom og risikoen for komplikationer. Selvom denne sygdom behandles bedre i disse dage, frygter vi stadig for fremtiden. Vi ved også, at vi bliver nødt til at tage medicin, have regelmæssig medicinsk overvågning.

Fra et psykologisk synspunkt kan diabetisk sygdom få en patient til at være i tvivl, angst eller spørgsmål; kort sagt en tilstand af ubehag, der er uforenelig med en tilstand af lethed, libido og seksuel ophidselse. Hvis der er en komplikation, som vi kan frygte for diabetes, er det det faktum, at det kan forringe kvaliteten af ​​arterierne i vores krop.


Nogle af de arterier, der kan blive beskadiget af diabetes: der er arterierne i penis eller dem, der bringer blod til penis. Og så, hvis diabetes er ude af balance, eller hvis diabetes ikke behandles ordentligt, kan det let forårsage en forringelse af blodcirkulationen i penis; og skabe erektionsproblemer.

Alle med diabetes ved, at diabetes kan ændre ømhed i ekstremiteterne - dette kaldes diabetisk neuropati. Men ligesom denne neuropati kan påvirke fødder eller hænder, kan den også påvirke nerverne i perinealområdet. Når dette er tilfældet, forhindrer det den rette strøm af nerveimpulser mellem hjernen og penis.

Derudover kan neuropati også forstyrre den korrekte neurologiske forbindelse mellem hjernen og penis. Med andre ord, nerveimpulsen kommer ikke fra hjernen til penis og kan således ikke forårsage erektion.

报名记录